banks-mansion-amsterdam-banner-allinclusive
middel-2

DOE ALSOF JE THUIS BENT

Wanneer voel je je echt thuis? Als je kan doen waar je zin in hebt, zonder erbij na te denken. Het bad laten vollopen en een heerlijk glas wijn inschenken. Of gewoon nóg een stukje kaas nemen. Daarom is alles waarvan je gewend bent dat het niet inclusief is, bij Banks wèl inclusief. Gastvrijheid kent geen grenzen. Om maar even een paar punten te benoemen:


  • Een uitgebreid ontbijtbuffet met live cooking (ja, vraag onze chef maar);
  • Alle drankjes waar je zin in hebt uit de open bar in onze Living;
  • Een dagelijks variërende, uitgebreide Amsterdamse kaastrolley in de Living;  
  • De minibar, koffie en alcoholvrije cocktails op je kamer;
  • Supersnelle WiFi op je kamer en in de Living.

DE BAR IS GEOPEND

Als je onze Living binnenloopt, zie je ‘m meteen: de open bar. Geniet van je vers gezette favoriete koffie - met een Hollands koekje erbij. Of schenk een whiskey in en geniet na van je dag. En elke namiddag zetten we een uitgebreide Amsterdamse kaastrolley klaar. Of je nu toe bent aan een fijn gesprek, een goed boek, spelletjes spelen of gewoon je e-mail wilt bijwerken, de Living is de huiskamer voor iedereen. Met het favoriete drankje van iedereen. Waar heb jij zin in? 

bar-takeover2

sokken2
JE EIGEN BAR OP DE KAMER

Een drukke dag achter de rug? Dan is er niets fijner dan tot rust komen op je eigen kamer. Schoenen uit, platenspeler aan en lekker onderuit in je stoel (of bed). Met een goed gevuld glas van je favoriete drankje, natuurlijk. Daarom zijn alle drankjes en de met zorg voorgemixte, alcoholvrije cocktails op de kamer inbegrepen. Net als de koffie uit het Nespresso-apparaat. Zin in iets dat niet in de minibar zit? Neem ‘t gerust mee naar boven uit de Living. Proost!

JE FAVORIETE ONTBIJT STAAT KLAAR

Lekker geslapen? Dan is het tijd voor een goed ontbijt. In de Kitchen wacht onze chef je op met de lekkerste pannenkoeken, wentelteefjes of een omelet. Liever een spiegeleitje of iets anders? Vraag het gerust. Alles wordt vers en met liefde voor je bereidt. Daarnaast kun je natuurlijk van alles kiezen uit ons uitgebreid ontbijtbuffet met broodjes, fruit, gebakjes, salades en ontbijtgranen. De ideale start voor een topdag in Amsterdam.

banks-mansion-hotel-amsterdam-breakfast-sandra

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: