banks-mansion-amsterdam-banner-allinclusive
middel-2

doe alsof je thuis bent!

Wanneer voel je je echt thuis? Als je kan doen waar je zin in hebt, zonder erbij na te denken. Het bad laten vollopen en een glas wijn inschenken. Of gewoon nóg een stukje kaas nemen. Daarom is alles waarvan je gewend bent dat het niet inclusief is, bij Banks wèl inclusief. 

Gastvrijheid kent geen grenzen. Daarom is bij je verblijf bij Banks Mansion altijd inbegrepen: 

  • Een uitgebreid ontbijtbuffet met live cooking 
  • Alle drankjes waar je zin in hebt in onze Living 
  • Een uitgebreide Amsterdamse kaastrolley in de Living  
  • De minibar en cocktails op je kamer 
  • Supersnelle wifi op je kamer en in de Living 

De bar is open voor jou 

Als je onze Living binnenloopt, zie je ‘m meteen: de open bar. Geniet van een cappuccino - met een Hollands koekje erbij. Of schenk een whiskey in en geniet na van je dag. En elke namiddag zetten we een uitgebreide Amsterdamse kaastrolley klaar. Of je nou toe bent aan een goed gesprek, een goed boek of je e-mail wilt bijwerken, de Living is de huiskamer voor iedereen. Met het favoriete drankje van iedereen. Waar heb jij zin in? 

banks-mansion-hotel-amsterdam-drinks-bar

banks-mansion-hotel-amsterdam-minibar
Jouw privébar op je kamer 

Een drukke dag achter de rug? Dan is niks fijner dan tot rust komen op je eigen kamer. Schoenen uit, platenspeler aan en lekker onderuit in je stoel. Met een goed glas, natuurlijk. Daarom zijn alle drankjes en de met zorg voorgemixte cocktails uit de minibar inbegrepen. Net als de koffie uit het Nespresso-apparaat. Zin in iets dat niet in de minibar zit? Neem ‘t gerust mee uit de Living. 

Je favoriete ontbijt staat klaar 

Lekker geslapen? Dan is het tijd voor een goed ontbijt. In de Kitchen wacht onze chef je op met pannenkoeken, wentelteefjes of een omelet. Liever een spiegeleitje, of iets anders? Vraag het gerust. Daarnaast kun je natuurlijk kiezen uit een uitgebreid ontbijtbuffet met broodjes, fruit en ontbijtgranen. De ideale start voor een topdag in Amsterdam.

banks-mansion-hotel-amsterdam-breakfast-sandra

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: